Dizelaš štedljiviji od hibrida

Bez autora
Dec 07 2010

“Golf TDI blue motion” se pokazao kao štedljiviji automobil od “tojote auris hibrid” sa prosečenom potrošnjom od 5,3 litara na 100 pređenih kilometara. “Auris” je na istom testiranju trošio 6,3 litara, ali se pokazao kao bolji izbor za kupce koji traže gradski automobil.Naime, “auris” je u gradskoj vožnji trošio 4,9 litara (golf 5 litara), dok je bio i štedljiviji u mešovitoj vožnji sa tačno 5 litara (golf 5,2 litara). Međutim, na autoputu, prilikom naglih i čestih ubrzanja, “golf TDI blue motion” se zaustavio na 5,8 litara, za razliku od “aurisa hibrid” čija je skala pokazivala 9,2 litara.

Dizelaš štedljiviji od hibrida“Golf TDI blue motion” se pokazao kao štedljiviji automobil od “tojote auris hibrid” sa prosečenom potrošnjom od 5,3 litara na 100 pređenih kilometara.

“Auris” je na istom testiranju trošio 6,3 litara, ali se pokazao kao bolji izbor za kupce koji traže gradski automobil.

Naime, “auris” je u gradskoj vožnji trošio 4,9 litara (golf 5 litara), dok je bio i štedljiviji u mešovitoj vožnji sa tačno 5 litara (golf 5,2 litara).

Međutim, na autoputu, prilikom naglih i čestih ubrzanja, “golf TDI blue motion” se zaustavio na 5,8 litara, za razliku od “aurisa hibrid” čija je skala pokazivala 9,2 litara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik